петок, 20 ноември 2020

Познати

Антониа Гиговска со ултра тренди есенска комбинација ги освои следбенчките, особено со палтото, а доби и понуда за соработка (фото)

Младата македонска музичка ѕвезда Антониа Гиговска добива комплименти не само за својот моќен вокал и музички...
Вести

Ѓорчев:Министерот за здравство нема тим, нема визија и нема унифицирани, дијагностички и тераписки критериуми за справување со корона вирусот

-Знаат ли македонските граѓани дека сме први во Европа, односно дека првиот центар за астма во Европа е основан...