четврток, 19 ноември 2020

Вести

Опозицијата во Тирана тврди дека Артан Груби бил преведувач во „Жолтата куќа“, се чека реакција од Груби на ваквите обвинувања

Потпретседателот на Демократската партија на Албанија Еди Палока тврди дека премиерот Еди Рама и руското Министерство...