вторник, 17 ноември 2020

Вести

Пандемијата коси: Македонија со убедливо најголем број на заразени и починати на милион жители споредбено од соседните држави

Најновите податоци за епидемиолошката состојба покажуваат дека ситуацијата во Република Македонија е повеќе...
Вести

Милошоски: Заев и Димитров лажеа дека немаме отворени спорови со соседите, наредна недела ќе поднесема барање за интерпелација за Димитров

Опозицијата бара одговорност од Владата за бугарското вето бидејќи поради истото беше оневозможена преговарачката...
Вести

Трипуновски: Апелирав уште во февруари за катастрофаланата состојба со Преспанското езеро, власта е главниот виновник за ова

Цветан Трипуновски, претседател на Републичката комисијата за земјоделство, шумарство и водостопанство во вечрашното...