понеделник, 16 ноември 2020

Вести

Марковски: Битката со КОВИД 19 мора да биде надпартиска, односно со стручен медицински кадар, но власта и Министерот Филипче нема слух за тоа

Членот на Извршниот комитет на ВМРО-ДПМНЕ д-р Вело Марковски вечерва во емисијата “Само вистина” на Канал...
Вести

Марковски: Црниот биланс на починати од КОВИД 19 е доказ дека владата не знае да се справи со пандемијата и затоа мора да поднесе одговорност

Членот на Извршниот комитет на ВМРО-ДПМНЕ д-р Вело Марковски вечерва во емисијата “Само вистина” на Канал...