недела, 15 ноември 2020

Вести

Славески до Заев: Доколку продолжите со легализација на марихуана штетата која ќе биде направена во македонското општество ќе биде многу голема

-Сега секој може да го погледне предлогот на буџетот и мислам дека не е случајно што се наметна прашањето околу...
Вести

Потресно сведоштво на ќерка на почината пациентка од Ковид-19: Г-не Филипче, вашето ,,се е под контрола“ убива луѓе и душите и срцата на блиските

„Господине Венко Филипче, И јас да се придружам кон пофалбите за нашето здравство и Вашите изјави дека ,, се е под...
Вести

Мицкоски: Овој настан вечерва е во знак на почит на жртвите од Ковид-19, луѓето кои ги загубивме, а можеше да се направи многу повеќе

Ковид-19 не е статистика. 195 починати за една недела, 1305 од почетокот на пандемијата во месец март, стои во Фејсбук...