четврток, 12 ноември 2020

Вести

Пецаков: Во Собрание опозицијата учествува со изедначени сили со мнозинството, а власта не може да обезбеди негово непречено работење

Иако власта има мнозинство во македонскиот Парламент од 62 пратеници, сепак власта и опозицијата по однос на пратеници...
Вести

Ласовска: Дали родител кој нема средства да му обезбеди ИТ-уред на своето дете има право да ја тужи државата зошто неговото дете не е вклучено во образовниот процес?

Благица Ласовска, пратеничка од ВМРО-ДПМНЕ во своето гостување во емисијата „Вин-Вин“ зборуваше за ситуацијата...