вторник, 10 ноември 2020

Вести

Мицкоски: Mногу почесно е Заев и Филипче да си дадат оставка, отколку нивната неспособност да се плаќа со животите на недолжни граѓани

Сочувство до семејствата кои загубија свој близок поради #COVID заразата. Едноставно бројката е преголема и таа...