понеделник, 9 ноември 2020

Вести

Стоилковски: Цело Скопје дише загаден воздух над половина милион граѓани се трујат, а Петре Шилегов три години не одвои ниту еден денар за спречување на загадувањето

Оваа фотографија ја направив денеска утрината. Зад овој ѕид од загадена магла, на само 100тина метри од објективот...