сабота, 7 ноември 2020

Скопје

Советничка група на ВМРО-ДПМНЕ во Град Скопје: Моментално во Лисиче нивото на канцерогени ПМ10 честички е три пати над дозволеното, Шилегов се слушаме?!

Мерната станица за загаденоста на воздухот во Лисиче моментално покажува присуство на канцерогени ПМ 10 честички...