четврток, 5 ноември 2020

Вести

Пренџов: Кацарска е идеален кандидат бидејќи токму такви судии му требаат на Заев-судии кои ќе ги спроведуваат неговите одлуки

На денешната собраниска расправа за именување на сyдијката Добрила Кацарска за уставен cудија, пред пратениците...