недела, 1 ноември 2020

Вести

Мицкоски: Ќе поднесеме иницијатива до Уставниот суд за да не може ЕВН да исклучува броила на социјално загрозени семејства

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски одговарајќи на прашањето кога ВМРО-ДПМНЕ ќе ја поднесе иницијативата...