понеделник, 26 октомври 2020

Вести

Сајкоски: Се сретнав со сите и со оние кои ја критикуваат партијата, сите заеднички во ВМРО-ДПМНЕ треба да делуваме и да ја направиме Македонија подобра држава

Нас прво не убедуваа дека сме во ЕУ, сега гледаме каква е ситуацијата не сме биле во ЕУ, рече Ѓорѓија Сајкоски, генерален...
Вести

Нелоски: „Петре, дали ти доликува со вакви изјави, да им возвраќаш на овие наши јунаци, кои го жртвуваат својот живот за нас во моменти на невоља?“

Оние кои се во први редови, во најкритичните ситуации, се исмејани, омаловажени и понижени од градскиот татко со...