понеделник, 19 октомври 2020

Вести

Ристески: Треба оставка од Филипче, како да зборуваме за успешно справување со кризата кога статистиката покажува спротивно

Владата носеше уредби кои немаа врска со корона кризата, а може да донесат мерки кои навистина ќе бидат од корист....
Вести

Славески: Се доцни со здравствено-рестриктивните мерки и доколку не се подобри ситуацијата со корона вирусот економијата ќе трпи големи загуби

Членот на ИК на ВМРО-ДПМНЕ Трајко Славески вечерва во “24 Анализа” на Телевизија 24 на тема “Дали на врата ни тропа...