петок, 16 октомври 2020

Вести

Нелоски: Доколку ОЈО не го слушне допрениот глас од пресови и од медиуми, може ќе го чуе од сирените од колоната на возила и ќе покрене постапка за криминалот во агенцијата

Владимир Нелоски, претседател на градски комитет при ВМРО-ДПМНЕ во своето вклучување во вести на Алфа зборуваше...
Вести

Нелоски: Мерката за намалување на бројот на ЈСП автобуси е конфузна, власта треба да одговори како ќе се воведе ред во тие 50%, дали ќе има редари

Денес за вестите на Алфа телевизија изјава даде и претседателот на градскиот комитет при ВМРО-ДПМНЕ, Владимир...