петок, 16 октомври 2020

Вести

Милошоски: Одговорноста за нерационално потрошените над 500.00 евра европски пари не е само кај Димова, туку и кај тие што ја поставиле-Заев и Шекеринска

ВМРО-ДПМНЕ денес го изразува својот протест против незаконското трошење на пари на европските даночни обврзници...