четврток, 15 октомври 2020

Скопје

Аеродром убедливо на врвот, Центар и Карпош со алармантни бројки – Погледнете каква е состојбата со активни случаи во вашата општина

Активни случаи по општини Скопје денеска (по завршување на епидемиолошките анкети, може да има измена во дистрибуцијата...