среда, 14 октомври 2020

Вести

Пренџов: Бадијала се намалуваат судските такси кога граѓаните плаќаат 80 денари по лист хартија за да го земат доказниот материјал

Денес на второ читање, со консензус помина законот за намалување на судските такси, пишува на својата Фејсбук...