вторник, 13 октомври 2020

Вести

ВМРО-ДПМНЕ: Во прес центарот на СДСМ некој бие шега со СДСМ или на смена е Лидија Димова, тие го утнаа името на емисијата каде гостуваше Мицкоски

СДСМ вечерва во паника и страв од Мицкоски, кој им станува опсесија ја згрешија и емисијата, Мицкоски гостуваше...
Вести

Пренџов: Ќе им се помогне на компаниите и на олигарсите што го приграбија општествениот капитал, а малите претпријатија ќе ги остават да пропаднат

Ќе им се помогне на компаниите и на олигарсите што го приграбија општествениот капитал, а малите претпријатија...
Вести

Мицкоски: Кај се специјалните одреди кои дојдоа во Дебар мало за мојата несвесна грешка да го затворат клубовите блиски до фамилијата на Заев кои непречено работат и шират корона

Кривите во другите држави одеа кон нула, а кај нас или стагнираше или одеше нагоре. Тоа е проблемот што некој не...