понеделник, 12 октомври 2020

Познати

Карлеуша со бела танга се обиде да се „натегне“ во старите и мали фармерки- од оваа глетка на нејзиниот зад*ик ќе ви падне вилицата

Српската пејачка Јелена Карлеуша никако да престане да провоцира на социјалните мрежи. За неа не треба да дојде...