недела, 11 октомври 2020

Вести

Мицкоски: Македонија се соочува со огромна здравствена и национална криза а владата дава 270.000 за фризерница и пари за обука на магариња

Македонија се соочува со огромна здравствена и би рекол национална катастрофа. Само денес 383 новозаразени, додека...