сабота, 10 октомври 2020

Вести

Андоновски во посета на берберницата која успеа да добие 250 илјади евра европски пари за развој на образованието и обучување наставници

Стефан Андоновски од ВМРО-ДПМНЕ беше во посета на берберницата која земала 250 илјади евра европски пари за развој...