четврток, 8 октомври 2020

Вести

Николоски: Европската Унија има голем интерес околу случајот со Давидовиќ – Дака во Тетово, така да Заев и Рашковски нема така лесно да се спасат од ова

-Европската унија има голем интерес околу случајот со Давидовиќ – Дака, бидејќи се работи за еден експонент...
Вести

Василевска: Поприоритетно за Заев е да легализира марихуана заради бизнис интереси, отколку да обезбеди комјутер за секое дете

Пратеничката од редовите на ВМРО-ДПМНЕ, професорката Иванка Василевска по однос на денешната најава од страна...