понеделник, 5 октомври 2020

Вести

Заев негираше дека имал имот надвор од Македонија, но не и неговото семејство, за кое цел Балкан знае дека поседуваат хациенди

Македонскиот премиер Зоран Заев вчера, но и на неколку наврати во последниве години негираше дека поседува имот...
Познати

„Тебе Македонија треба со закон да те заштити“: Карлеуша ја расплака тетката на македонскиот кандидат во музичкото шоу

Во последната емисија на едно од најпознатите регионални музички шоуа „Ѕвездите на Гранд“, настапуваа кандидатите...
Вести

Со 8-те милиони евра потрошени за службени возила и оние 4.6 милиони за хонорари во СЈО, можеа да се набават 35.000 компјутери

Околу 40.000 деца немаат можност онлајн да ја следат наставата, а од Владата велат дека оваа година нема да се превземат...