сабота, 3 октомври 2020

Вести

Доказ за неспособноста на институциите: Наместо скопскиот локал да биде затворен, вечерва повторно прави забава со многу гости

Кафулето „Мош“ работи и вечерва. Настапува Владо Ѓоргиев, има гласна музика и многу гости. Гостите се без маски,...
Вести

Андоновски: Со 4.6 милиони евра кои си ги доделиле вработените во СЈО можеа да се купат над 18.000 лаптопи и над 5 милиони заштитни маски

Стефан Андоновски, член на ИК на ВМРО-ДПМНЕ во своето вклучување во вестите на македонската телевизија зборуваше...