четврток, 1 октомври 2020

Познати

Презентерот на временска прогноза на „Сител“ „ги подбра“ инфлуенсерките, а индиректно и колешката на која и е и „личен асистент“: Кој го „исфрустрира до бола“ Спасе – Рола? (ФОТО)

Светот се повеќе почна да живее виртуелно. Социјалните мрежи оддамна станаа „главно корзо“ за средби со познати ...
Познати

Мајката и сестрата на Богдана Родиќ заминаа на луксузен одмор на кој не оди ниту Цеца- оваа дестинација е вистински рај (ФОТО)

Сестрата на Богдана Ражнатовиќ заедно со нејзината мајка заминаа на заслужен одмор далеку од Србија. Имено Наташа...