среда, 30 септември 2020

Вести

(фото) РЕКОРД НА МАКЕДОНСКА ПОШТА: Пратка низ Скопје, на растојание од 500 метри, патуваше 20 дена или со брзина од 1 метар на час

Можеби ова не е за Рипли или за во Гинисовата книга на рекорди, но секако е неофицијален македонски рекорд. Пратка...