петок, 25 септември 2020

Познати

Неверојатно на што сѐ се подготвени: Поранешното момче на Накова му дало 500 евра на новинарот Зоки – Фаци за да ја направи позната!

Новинарите Зоран Василевски – Фаци и Васко Спасовски открија шокантни детали поврзани со лични искуства од нивната...