четврток, 24 септември 2020

Вести

МАКЕДОНИЈА КАКО ДИВ ЗАПАД: Полицијата на Спасовски брутално на секој чекор тепа граѓани, МВР на чело со Оливер мудро молчи

Ситуацијата со неконтролираното брутално однесување во МВР нема крај. И додека првиот човек на полицијата Оливер...
Вести

Ивановски: Во Србија и Косово ќе се инвестираат скоро 5 милијарди долари во инфраструктура, ние тука се уште збориме за еден автопат Кичево-Охрид

Претседателот на Комисијата за транспорт и инфраструктура на ВМРО-ДПМНЕ вечерва на Телма телевизија во дебата...