петок, 18 септември 2020

Вести

Ковачев: Македонија е единствена која е во НАТО, а се стреми кон ЕУ, а се држи до носителот на комунистичката диктатура, Тито и Колишевски

Во Договорот стои дека заедничката Комисија треба да работи врз основа на факти, а не врз мислење и тука да се зема...
Вести

Ковачев: Делчев е роден во град со мнозинство Бугари во Кукуш, родителите му биле Бугари, учел во бугарско училиште, тој е Бугарин

Гоце Делечев е роден во град со мнозинство Бугари во Кукуш, мајка му и татко му биле Бугари ја почитувале бугарската...