четврток, 17 септември 2020

Занимливости

ЦИА ги објави тестовите со кои ги тестира своите агенти: Проверете дали можете да ги положите тестовите и да бидете агент на ЦИА!?

Американската централна разузнавачка агенција (ЦИА) објави интересен тест на својот Твитер профил и ги покани...