понеделник, 31 август 2020

Вести

Героски: Имавме Сваровски судство, Луј Вутон обвинителство, а од СДСМ до сега не видовме реформи и борба против корупција и криминал

Нас ни е потребно подигање на стандардите во правосудството, но прашањето е дали ние имаме капацитет за тие хокеарски...