недела, 23 август 2020

Вести

ВМРО-ДПМНЕ: Со ротацијата на старите кадри Заев продолжува да го штити синџирот на криминал и корупција во високите кругови на власта

1. Предизборното дивеење на власта и СДСМ го плаќаат граѓаните преку покачување на електричната енергија, Заев...