петок, 21 август 2020

Вести

Петкоска: Очигледно е дека Талат Џафери имал други поважни работи од функционалност на институцијата која претендира да ја раководи

-Во однос на точката за избор на претседател на Собранието на Република Македонија со жалење морам да го констатирам...