четврток, 20 август 2020

Вести

ВМРО-ДПМНЕ: Заштитен знак на Зоран Заев му е криминалот, аболициран политичар без кредибилитет и легитимитет кој ја донесе Македонија на дното со криминогени кадри не може да спроведе реформски процеси

Факти на денот: 1. Новата влада на СДСМ-ДУИ не може да спроведе реформски процеси бидејќи е анти реформска, а нејзините...