понеделник, 17 август 2020

Македонија

ВМРО-ДПМНЕ: Пропаѓањето на Еуростандард банка е поради скриени бизнис интереси на одредени структури блиски до власта, обвинителството молчи

Факти на денот: 1. Пропаѓањето на Еуростандард банка е поради скриени бизнис интереси на одредени структури блиски...