четврток, 13 август 2020

Вести

Пензиониран генерал преживува голгота: 10 дена со температура оставен да лежи дома без лекарска помош, неговиот син бара помош

Која здравствена институција функционира во оваа држава? Ова прашање го поставува Агрон Газафер чиј татко преживува...