среда, 12 август 2020

Вести

ВМРО-ДПМНЕ: Фирми за обезбедување од Струмица испумпуваат милиони, Заев лажно се откажува од патните трошоци, на повидок нов октопод и втор ТАТ

ВМРО-ДПМНЕ објавува факти, кои според нив, го одбележаа денот: На повидок нов октопод и втор ТАТ, пропадна Еуростандард...