понеделник, 10 август 2020

Вести

Геровски: Поради лошиот однос на СДСМ кон ДУИ во предизборната кампања, формирањето на ново парламентарно мнозинство нема да биде едноставно и лесно

Во денешното издание на дебатната емисија “Само вистина” гостуваше новинарот Бранко Геровски кој се осврна...