четврток, 6 август 2020

Вести

СДСМ си има свои приоритети, на Радмила Шекеринска и е поважно да биде претседател на Собрание отколку Заев да биде претседател на владата

СДСМ веројатно ќе ја предложи Радмила Шекеринска за прва жена претседател на Собранието. Порталот „ABCmk“ пишува...