недела, 2 август 2020

Вести

Граѓаните од Крушево: Имаме чувство како да сме на погреб, забележано е големо присуство на полициски службеници- од што се плаши власта?

Невообичаена атмосфера, мал број на граѓани, исвиркување на владината делегација беа само дел од денешната слика...