среда, 8 јули 2020

Вести

Мицкоски: Не влегов во политиката за да направам семејно богатство туку да работам за народот и да ја реформираме земјата како членка на ЕУ

Јас во политиката не влегов за да направам семејно богатство, туку јас во политиката влегов за да работам за народот...
Вести

Николоски: Ќе го вратиме достоинството на просветните работници, 36.000 денари палта за наставниците од средното и основното образование, и 100.000 денари плата за високото образование

Александар Николоски, потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ и носител на листа во изборна единица 4, во интервју за Македонската...