вторник, 7 јули 2020

Вести

Героски: Не можеме да одиме во ЕУ ако не ја смениме свеста, или Филипче требаше да признае дека бил на партиски настан со државно возило

Европеизацијата на Македонија е промена свеста во Македонија. Еве пример за министерот за здравство, Венко Филипче...
Вести

Николоски: Задаваме сериозен удар на зелената мафија, преку формирање на мали и средни претпријатија со фонд од 200 милиони евра

Во однос на зелената мафија, во однос на овие откупувачи кои се 5 до 6 во државата и која што кажав стануваат милионери...
Вести

Дурловски на средба со овоштарите од преспанскиот регион: Наместо ветениот откуп на јаболкото од страна на СДСМ, тие го фрлаат целокупниот род

Носителот на Изборната единица 5 Игор Дурловски денеска беше во посета на Дрмени, Царев Двор, Перово па се до Брајчино...