понеделник, 6 јули 2020

Вести

Мицкоски:Завршува времето на политичари кои од Брисел го памтат само тепихот, а доаѓа време на политичари кои си ја сакаат државата

Христијан Мицкоски, лидер на ВМРО-ДПМНЕ во своето гостување во македонската телевизија најави дека по преземање...