недела, 5 јули 2020

Вести

Мицкоски од Крушево: Заев и СДСМ се “доктори по наука” за криминал, пљачка, корупција и национално предавство, на 15-ти јули граѓаните овие измамници ќе ги испрати на темната страна на историјата

Од Крушево претседателот на најголемата македонска политичка партија ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски порача дека...
Вести

Муцунски: Ќе се формираат посебни Младински центри коишто ќе го поттикнуваат претприемништвото, но и професионалните вештини,

Со позитивна енергија продолжуваме со промоцијата на мерките за млади претприемачи од проектот Обнова. 》Во Карпош...