четврток, 2 јули 2020

Вести

Стојаноска од Тетово: Со обновата, Македонија ќе биде земја во која лекарите ќе се заштитени и ќе имаат плата каква што заслужуваат

Вечерва Дафина Стојаноска, носител на изборната единица 6, заедно со претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски...