среда, 1 јули 2020

Вести

Николоски до Заев: На 15 јули кога ќе ти стигаат резултатите од изборите, вратата нема да можеш да ја најдеш од поразот кој што ти следува

Денеска имаме една интензивна агенда во Радовиш и Конче, посетивме неколку населени места во текот на денот, бевме...