јули 2020

Познати

Сакала да ги однесе фарбаните јајца на Велики петок кај децата, а потоа доживеала шок- Тања Савиќ од тој ден не си ги видела децата!

Тања Савиќ неодамна доживеа голема драма кога нејзиниот сопруг Душан Јованчевиќ ги однел со себе синовите Максим...