недела, 7 јуни 2020

Вести

Продановска од Одделението за инспекциски надзор Скопје држеше вонредни прес-конференции за „Боемска улица“, а сега нигде ја нема во Чаир

Отворена продавница во Чаир, луѓето си пазаруваат, а само на неколку метри од нив полиција која ги проверува само...