понеделник, 1 јуни 2020

Вести

Лазаров: Комисијата за заразни болести потпадна под политички притисок, ги олабавија мерките прерано затоа имаме нов пик на опасниот вирус

Не смее да дозволи Комисијата за заразни болести да потпадне под политички притисок истакна доктор Ненад Лазаров...