вторник, 26 мај 2020

Вести

Николов: Се јави Кралот на лагите Зоран Заев – Му текнало сега да ја манипулира јавноста со покажување на бруто платата + 5 дежурства

Се јави Кралот на лагите и манипулациите Зоран Заев и тоа со класични шибицарски финти и трикови..!!!, реагира доктор...
Вести

Трајкоска: Тотално распаѓање на системот и скапување одвнатре на државата, безредие и планетарна неспособност базирана на партиски калкулации и личен интерес

Тотално распаѓање на системот и скапување одвнатре на државата. Безредие и планетарна неспособност базирана...